Et landskab af kogekunst, smagfulde opskrifter og godt grej

Hokkaidosuppe på ovnbagt Hokkaido Græskar

Cremet græskarsuppe lavet på ovnbagte hokkaidogræskar
Hokkaidosuppe med hokkaidogræskar pinit Vis galleri 1 photo

Hokkaidosuppe på ovnbagt Hokkaido Græskar

En absolut efterårsfavorit! En nem og hurtig suppe der smager fantastisk, specielt i efteråret hvor hokkaido-græskarene bugner af smag.

Suppen er lavet på ovnbagt hokkaido for at give suppen en mere aromatisk smag.

Forberedelsestid 10 mins Tilberedningstid 30 mins Tid i alt 40 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 4 Bedste sæson: Efterår

Ingredienser

Ingredienser til suppen

Topping (pr. skål)

Sådan gør du

  1. Skær hokkaido græskar i halv

    De kan godt være ret hårde, så vær forsigtig. Jeg plejer at bruge en stor kokkekniv.

  2. Halver et hvidløg
  3. Pensl de halverede græskar med olivenolie og giv dem salt og peber
  4. Pil og halver et løg og put det på en brædepande sammen med de halve græskar. Læg hvidløget og rosmarin på græskaret
  5. Bag i 30 min. ved 200 grader
  6. Tag græskarene ud af ovnen og lad dem køle lidt
  7. Skræl græskarkødet ud med en ske og smid det i en gryde med en smule olivenolie
  8. Tilsæt hønse- eller grøntsagsfond
  9. Purér suppen med en stavblender, eller blend i en blender
  10. Tilsæt gløde og smag til med salt, peber og chili
  11. Steg bacon og top det på suppen
Søgeord: hokkaido suppe, hokkaidosuppe, hokkaido græskar suppe, græskarsuppe

Jesper Andersen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *